vineri, mai 3, 2024
AcasăCosul cu vipereCoș cu VIP-ere - Porcul din brânză, pestă n-are

Coș cu VIP-ere – Porcul din brânză, pestă n-are

Dacă aveați impresia că pesta porcină va goli toate mesele de Crăciun și ne va răpi superba tradiție de a ucide în chinuri un animal inteligent pentru a ne îmbuiba din carnea lui și a face selfie-uri stupide, nu vă temeți: niște sătmăreni vegani ne salvează printr-o idee absolut genială: au inventat porcul construit exclusiv din brânză tofu.
„Am început lucrările la porcul tofu încă din prima zi când am auzit de pesta porcină și ravagiile pe care le-ar putea produce”, spune Brocoli Nagy, cercetător vegan. „Așa am decis să venim în întâmpinarea românilor creând un animal 100% din plante”.

Cercetătorul a explicat principalele beneficii ale noului tip de porc. „În primul rând, porcul tofu este foarte ușor de tăiat, practic cuțitul trece ca prin brânză, pentru că nu are oase. Beneficiază de un șorici extrem de sănătos, din carton, pentru că, după cum știți, cartonul este cel mai popular aliment în rândul veganilor. Mai mult, nu veți fi nevoiți să aruncați sângele, pentru că este ulei de cocos”, a mai adăugat Brocoli.
Nici autorutățile nu mai pot inventa cum că are pestă, numai ca să ți-l fure din ogradă.
Pe lângă porcul tofu, veganii au pregătit o mulțime de bunătăți pentru masa de Crăciun, precum sarmalele în foi de cânepă, cârnații de quinoa, sau piftia din pudră proteică de goji.

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente