29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăCosul cu vipereCoș cu VIP-ere - Țepe la sevice-urile de telefoane

Coș cu VIP-ere – Țepe la sevice-urile de telefoane

cosvipere

Rămânând tot la capitolul, ești furat în țara ta începând de la cei de la crâșma din colț și până la cei din autoritățile locale, vă vom prezenta două întâmplări pe cât de banale pe atât de tragice.

Un utilizator de telefon supărat de bateria de la aparatul lui merge în urmă cu 3 săptămâni la un service de telefoane din galeria magazinului Auchan, acolo unde vânzătorul după diverse negocieri îi oferă o baterie pentru suma de 70 lei.

După o perioadă, clientrul revine la magazin pentru a se plânge că bateria cumpărată nu ține mai mult decât câteva ore cu toate că nu este solicitată, fiind asigurat de vânzător când a cumpărat produsul, că îl va schimba dacă nu funcționează în parametrii normali.

Puștiul de la tejghea îi râde în față clientului spunând că el nu schimbă nimic pentru că bateria este în stare perfectă. ”De ce ați cumpărat atunci o baterie nouă dacă nu e bună?”

Vânzătorul continuă să testeze nervii clientului până acesta se hotărăște să-l sune pe patron, dar ce credeți că ăla era mai ipen ? Pe un accent pur românesc spune: ”Nem tudom ce-i cu bacteria ăla și nu pot fac nimic”.
Până la urmă deștept din fire vânzătorul și cu apetit de a mai face un leu de pe clinet îi recomandă să lase telefonul acolo la reparat, pentru că aparatul ar avea o problemă nu bacteria, vrând să-i dea în schimb un telefon vechi și răblajit pentru a-i deservi până ce aparatul celălalt va fi reparat.

Clientul iritat izbucnește iar și vrea să vorbească cu patronul. Acesta l-a rugat să îi expice de ce totuși îl țepuiește așa pe fată, aflând printre altele că și bacteria pe care a cumpărat-o era una neoriginală și la un preț mult peste cel de pe piață.

Concluzia este că până la urmă clientrul a râmas și cu bateria defectă și cu banii luați și cu o țeapă de câțiva lei.

Dacă trecem podul la serviceurile din zona centrală, acolo riști să fi jefuit cum ai intrat pe ușă, nu mai vorbim că cei care lucrează acolo, nu au pic de omenie și vorbesc cu tine de zici că le-ai înjurat mama. Recent un sătmărean a fost păcălit cu un telefon furat, care l-a achiziționat dintr-un service din centru. După câteva zile s-a trezit la ușa lui cu proprietarul de drept a telefonului, acesta spunându-i că telefonul îi fusese furat în urmă cu 2 săptâmâni dintr-un club. Noroc că cei doi s-au înțeles și cel care a cumpărat aparatul nu a avut de a face cu poliția. Poliția? Da aceștia când au auzit că telefonul furat a fost cumpărat dintr-un service, au ridicat din umeri, deci concluzia o trageți voi, ce implicații au cei care ar trebui să ne apere.
Asta e până data viitoare: Alo ! Deptatea? Nu, greșală.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente