Acasă Cosul cu vipere Coș cu Vipere: Licitație FENTATĂ pi Trans... urBan

Coș cu Vipere: Licitație FENTATĂ pi Trans… urBan

Când auzi de Urbanu’ transporter, parcă deja știi că ceva acolo se coace… deși domnu’ doftore  zice că, totu-i curat și musai alb, treburile nu stau hăpt așe!

Știm că se fură motorină, știm că se ”aranjează” oamenii… la angajare, în funcție de bugetul lor, ori piese cu licitație predestinată… Eh, ne-am obișnuit să scriem despre neregulile de la urbanu’ în mișcare, iar săfu’ ăla mare să le îngroape… E ceva cotidian…. pe la trandafiri!

Numai că deja gluma se îngroașe, iar de la EXsoferu’  lu’ mir’, pus pe trambulină, și amu’ mare, bulibas…. peste URBANtrans, până la acoperirea găurilor de sute de milioane e pas mare… populația doarme și nu știe că… banii lor merg pe licitații trucate, de unde alții își fac căși, vile… și  musai… vacanțe la ordin!

Revenim la subiectu’, recent… cică o doamnă pă nume Carmen… că, muRE-sancă îi zâc numa’  neamurile, o făcut la început de an o licitație…. ”pă hârtie”  că așe o zâs fostu’ șef! În doi timpi și tri mișcări cu relații pe stânga, o rezolvat pă botizului… cu o firma de profil, să le facă tzoale la șoferi și controlori… așe, pă șleau… fără măsurători s-au alte miș-mașuri!

Eh…  că nu ar fii ice baiu’… numa că, Carmelino’ de urban,  o uitat să deconteze procentu’,  fapt pentru care o răsuflat…. ”licitația ei” !

Apoi, amu’ ne scuzați!  Și ce… că o răsuflat?  Baiu’ că, o venit hainele la șoferi, la controlori…. anapoda! Adică, cămeși de bărbați la femei și invers!… de șoferi nu mai vorbim! Harababură totală… Adică exact ce se aștepta, în cazul dat!

Cum o aflat Mure(de-pădure)șanca de Szatmar, repide s-o hazardit ”pi centru”, că iei îi șefa…! …și cine răsuflă e… catapultat! Doamna Carmen 1, noi vă înțelegem că ați făcut vro’ 2 lei fără aceea licitație… dar de ce vă dați în stambă, fără permis de trandafiri si BuJori?

Suntem curioși ce zice domnul primar  dr. Coica Dorel? El poate acum citește acest abuz aici, la noi… și … ne bucurăm că suntem și de această dată folositori dansului…. Sperăm ca pe viitor (deși nu credem), să facă curățenie, așa cum a promis… pornind de la ”tesla”!

Ne îndoim că… va face mutări importante pe acolo,  pentru-că a pus în fruntea trans+urbanului pe fostul șofer a lu’ Miru, roșu’  în Bujor(e)I(l)… care poate știa ceva și… acum i-a închis gură!  S-au… nu?!

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente