Acasă Cosul cu vipere Coș cu Vipere - Spitalul morții și medici ”stricați”

Coș cu Vipere – Spitalul morții și medici ”stricați”

cos vipere

Până și cei tari de inimă se vor îngrozi după ce vor citi acest articol. Cel care ne-a povestit cu lacrimi în ochi este Nicu, un om care a crezut dar s-a înșelat amarnic cum că sistemul medical îi va putea salva tatăl din ghiarele morții.
Omul nostru s-a prezentat la urgență cu părintele lui care a facut un AVC. Prima opire, la fătuca de la triaj care când a dat ochi cu pacientul a început să chicotească și să bombănească cum că de ce au adus un om în stare de ebreitate cu toate că fiul pacientului încerca să-i explice că tatăl lui nu a pus pic de alcool în viața lui în gură și că alta este problema.
După câteva minute petrecute sub teroarea celor de la urgență, pacientul este transportat la Spitalul Vechi secția neurologie la doctorul Anițaș.
Bolnavul chiar își revenise bine și urma să fie trimis acasă doar că medicii iau decizia de-al ține și la sfârșit de săptămână internat. Duminică seara 18.10.2015 soția pacientului fuge la asistent și il rogă să vină să-i verifice tensiunea că i se pare că ceva este în neregulă cu bolnavul. Asistentul zâmbind spune” lasă doamnă că știu eu să-mi fac meseria și când să merg să verific”.
La ora 20.45 bietul om face un nou AVC hemoragic din cauza tensiunii crescute, doarece situația îi depășise pe medicii de fată, pe la ora 1 noaptea, după patru ore apare SMURD și pacientul este dus la Oradea.
Șcenariul de groază continuă și pe drum când la intrare în Oradea șoferul de pe ambulanță oprește și îl roagă pe fiul victimei care se afla în spatele ambulanței cu mașina personală, sa meargă în față dacă știe unde e spitalul că lui nu îi merge GPS-ul.
Bineînțeles când au ajuns la spital deja era prea târziu, pacientul a decedat înainte să fie internat.
Acesta este încă un caz strigător la cer, unul dintre miile de cazuri în care pacienții din spitalele românești sunt lăsați să moară cu zile în nepăsarea cadrelor medicale. Din păcate majoritatea cadrelor medicale nu mai își fac meseria din dragoste, o fac doar pentru bani și asta se vede.
Comportamentul medicilor cu pacinții este adesea unul de nivel inferior, mai sunt chiar și medici care le spun direct în față pacienților cum că de ce mai vin la spitalt, oricum vor muri, am scris despre cazul doctorului Pop Stelian care l-a umilit pe pacient în fată. Asemenea indivizi nu ar merita să lucreze nici în abatoare, nu în sistemul medical.
Tot investim bani în modenizări, în aparatură de ultim răgnet, degeaba dacă personalul medical este infectat și cu caracter putred. Buba plină cu puroi este acolo în rândul cadrelor medicale, până ce nu se va face curățenie între ei, numărul acestor cazuri vor crește alarmant.
Spitalul morții își așteaptă următoarea victimă, dacă nu cumva deja a fost….

- Advertisment -

Cele mai populare

Fără chinezi în America

Administrația Trump a emis miercuri noi decizii care afectează călătoriile în Statele Unite ale membrilor Partidului Comunist Chinez (PCC) și ale familiilor...

Comorile naturale din Parcul Apuseni

Parcul Natural Apuseni – Vino la moții din Apuseni pentru o experiență completă, încărcată de spiritualitate, cu un puternic sentiment de „acasă“....

Premierul Ludovic Orban declară ferm că nu va fii lockdown după alegeri

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara că ''nu va fi niciun lockdown'' după alegerile parlamentare, motivând că România nu îşi poate...

Veste bună pentru sătmăreni.Municipiul a ieșit din carantină

Municipiul Satu Mare iese din carantina zonală instituită în data de 19 noiembrie 2020, odată cu expirarea celor 14 zile și scăderea...

Comentarii recente