Acasă Cosul cu vipere Cos cu vipere - Un cenzor grohăitor

Cos cu vipere – Un cenzor grohăitor

Vădit agasat de incomodele dezvăluiri făcute de publicația noastră, imensul șăf de pe Ociko Piaț și piața mică a și trecut la represalii, luându-i la împins vagoane pe bieții chioșcari din zonă, cărora le-a interzis în mod expres, făcând spume la gură, să mai vândă publicația noastră.
Ca să fie și mai sigur că ordinul său, de cea mai pură sorginte stalinistă, va fi dus la bun sfârșit, a cumpărat dumnealui toate exemplarele săptămânalului nostru, doar – doar așa se va mai pune batista pe țambalul care oricum îl așteaptă!
Domnule Nicu, ce ți-i scris, în frunte ți-i pus și poate că a venit vremea să simți pe propriul șoric care este răsplata delațiunii și infracțiunii!
Personal, nu avem absolut nimic cu individul acesta, că doar nu crede că tânjim la postul lui, care, fie vorba între noi, totuși este unul mult sporitor de osânză, atât la propriu cât și la figurat, după cum bine se poate vedea, dar credem că rolul presei indepedente este acela de asanare morală, de salubrizare totală a peisajului cotidian.
Un astfel de ins periculos, capabil să-și vândă șefii, să joace la două sau chiar trei capete, nu credem că are ce căuta la administrația piețelor.
Am scris cu lux de amănunte despre șirul de potlogării, bețivăneli, chiolhanuri pe daiboj, pe care insul acesta le-a comis ori le-a organizat, ca să nu mai vorbim despre trădările și delațiunile care l-au făcut deja celebru, că nu degeaba s-a ales cu o poreclă prin care este defapt jignită întreaga specie porcină!
În cazul în care își imaginează, cu mintea lui puțină, înghesuită în colț, că ne poate descuraja cu astfel de manevre grosolane atunci este cazul să-i spunem că nu ne-am speriat noi nici de mahări mult mai mari decât el, mai mari la figurat, că la propriu nu cred că există în județ vreun exemplar care să-l poată depăși.
Îi promitem în mod solemn gingașului și galeșului Nicușor că dezvăluirile în cazul său sunt doar la început, că grosul faptelor și actelor sale încă nici măcar nu a fost pomenit și, ca să vadă cât de bine îl cunoaștem, vom merge cu povestirile încă în urmă cu trei decenii, și să fie sigur că nu vom uita nimic din tot ceea ce va duce la creionarea cât mai exactă a adevăratului său profil moral.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația sexuală atacată de Klaus Iohanis la CCR ,promovată de deputați

Legea prin care "educația sexuală” în școli este înlocuită cu "educație sanitară” este constituțională, a decis joi Curtea Constituțională, care a respins...

Taxe care pot fii achitate online din Septembrie

Începând de joi, 24 septembrie, plățile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghișeul.ro, a anunțat...

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Comentarii recente