Acasă Cosul cu vipere COS CU VIPERE - Vamile nesimtirii

COS CU VIPERE – Vamile nesimtirii

Trecerea frontierei spre și dinspre Ucraina prin vama Halmeu este unul dintre cele mai dificile examene de răbdare și tenacitate.

Niște sătmăreni care s-au aventurat în țara vecină, au trecut prin niște peripeții, atât la ucraineni cât și la români.

După ce au trecut cu chiu cu vai de vama ucraineană, băieții noștri s-au așezat fain frumos, pe banda pe care scria ”All Passports”.

Au stat ei cât au stat, nimeni nu le-a spus nimic, coloana de lângă ei tot înainta dar ei rămâneau locului.

Într-un târziu, cineva s-a milostivit de ei și le-a spus că stau pe banda greșită, așa că s-au așezat la rândul ”oficial”.

La un moment dat, întreaga activitate s-a oprit, vameșii stăteau la taclale, în vreme ce rândul creștea tot mai mult.

Nu putea fi ora de schimb, pentru că era 11 seara dar probabil că este nevoie de o pauză, înainte de miezul nopții. Scenariul a fost exact ca pe vremea lui Ceaușescu.

A sosit apoi un autocar polonez cu copii și degeaba organizatorii i-au rugat pe vameși să urgenteze puțin controlul, nici măcar nu au fost băgați în seamă. Și apoi să te mai miri că numărul turiștilor este tot mai redus!

Indolența lucrătorilor de la vamă, a fost întreruptă doar după vreo două ore de chinuitoare așteptare.

Nu știm dacă șefii acestor indivizi au cunoștințe de toate acestea dar comportamentul acesta mizerabil, de dispreț suveran față de călători, strică imaginea țării noastre și mai mult.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația sexuală atacată de Klaus Iohanis la CCR ,promovată de deputați

Legea prin care "educația sexuală” în școli este înlocuită cu "educație sanitară” este constituțională, a decis joi Curtea Constituțională, care a respins...

Taxe care pot fii achitate online din Septembrie

Începând de joi, 24 septembrie, plățile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghișeul.ro, a anunțat...

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Comentarii recente