Acasă Locale Stiri Satu Mare Cristian Preda a cerut demiterea Elenei Udrea de la șefia PMP

Cristian Preda a cerut demiterea Elenei Udrea de la șefia PMP

Vicepreședintele PMP Cristian Preda a declarat, marți, că în ședința Consiliului Național a cerut demiterea Elenei Udrea din funcția de președinte al partidului, considerând că prin acțiunea acesteia candidatul PMP la prezidențiale Cristian Diaconescu „a dispărut din scenă”.

„Am cerut demiterea Elenei Udrea, pentru că am stabilit un candidat, Diaconescu, și prin acțiunea Eeleni Udrea acest candidat a dispărut din scenă și am zis că e o problemă. Eu am fost singurul care a considerat că trebuie să fie demisă, ceilalți au considerat că, dimpotrivă, trebuie să-i pună o coroniță și să o pună și prezidențiabil, iarăși am fost împotriva acestei candidaturi”, a explicat Cristian Preda.

Cristian Preda a arătat că Mișcarea Populară se află acum în situația de a avea doi candidați, Cristian Diaconescu și Elena Udrea, și „nimeni nu înțelege nimic din această desfășurare de forțe”.

„Mi se pare că e o greșeală gravă ca în termen de o săptămână să distrugi o candidatură care era deja finisată, era aranjată, s-au strâns semnături și în plus s-a produs și o nefericită ruptură între PMP și Fundația Mișcarea Populară, astfel încât acum suntem în situația în care Mișcarea Populară are doi candidați, Diaconescu și Udrea”, a adăugat Preda.

Întrebat pe cine va susține, Cristian Preda a arătat că vrea până la urmă să vadă cine e candidatul la prezidențiale, pentru că, „pe zi ce trece, Mișcarea Populară are câte un candidat”.

„Nu mai știu nimic, cine e candidatul, cine strânge semnături, sunt semnături strânse pentru Diaconescu care nu pot fi folosite pentru Udrea, este o situație incertă”, a mai spus Cristian Preda.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente