duminică, septembrie 24, 2023
AcasăCosul cu vipereGhișeele gazării

Ghișeele gazării

Ceea ce se întâmplă pe la găzarii ăștia, depășește deja, orice imaginație!

Dacă nimerești pe la sediul ăstora, de pe bulevardul Cloșca, ai senzația că ai ajuns în plin ceaușism agonic.

Cozile la ghișeurile de relații cu publicul sunt imense, iar din cele trei, este foarte bine dacă este deschis măcar unul, pentru că funcționarii sunt plecați în concediu de odihnă și reveneală, ori târâie pe undeva, un dosar foarte, foarte important!

Așa se întâmplă în țările ăstea incerte, cum este și a noastră, unde utilitățile se află sub nemilosul monopol al unor inși, cât se poate de capitaliști dar cu o lipsă de respect față de cetățean, cum nici măcar în vremile totalitare nu se manifesta.

Stăm și ne întrebăm dacă șefii Eonului sunt surdo – muți și aproape orbi. Am înțelege, hai să zicem, o zi – două, de astfel de derapaje dar statul la coadă la ghișeele ăstea sunt deja legendare, ilustrând ideea că neamul prost rămâne neam prost, indiferent de câte ori și-ar schimba numele dar nu și perfidele năravuri, după cum bine se poate observa.

Cei de la ghișeu se plâng că debandada asta este cauzată de lipsa de personal, asta pentru că, din lipsă de fonduri, societatea a fost obligată să mai taie din posturi.

Și unde poți tăia mai bine și mai adânc, decât în interesul direct al cetățeanului?

Și dacă la toate acestea vom mai adăuga zglobia știre că de la 1 aprilie, pe lângă alte urgii, și asta, din păcate, nu-i nicio păcăleală, ne mai așteaptă și scumpirea gazelor, cred că am conturat un tablou mohorât de tot, chiar în miezul primăverii.

Atâta vreme cât suntem victimele, da, ați citi foarte bine, victimele, unor monopoluri, unde tu, ca și client nu poți spune nici mâc, trebuie să înghițim toate aceste rahaturi, să stăm umili la cozi mizerabile și interminabile și să plătim fără drept la nicio replică, toate furtișagurile și pierderile, salariile ticăloase și vilele de protocol ale unor regii în care, niște inși îmbătrâniți în rele, fac legea după cum îi taie capul.

Dar poate că vine și ziua când vor fi și ei tăiați. Măcar de pe lista de angajați!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente