Acasă Cosul cu vipere Ghiulangiii și Garcea

Ghiulangiii și Garcea

cos vipere

Elevii chiulangii au găsi în ultima perioadă, cele mai inedite trucuri de a putea scăpa de pe poarta școlii.

Puștanii sunt mai nou mână-n mână cu portarul instituției de învățământ, căruia îi mai aduc din când în cand câte o bericică sau un pachet de țigări, ca să închidă gura și să deschidă poarta.

Tam-tam se face și cu așa zișii polițiști care s-au pus pe “recoltat” elevi chiulangii de prin baruri, asta fiind un fel de reclamă cum că poliția e la datorie.

Bravii polițiști sătmăreni anunțau cu surle și trâmbițe că au găsit zeci de elevi prin baruri doar că,  numai credulii mai înghit astfel de găluște, căci realitatea este cu totul diferită. Concret, cu doar o zi înaintea celebrei acțiuni de combatere a absenteismului școlar elevii știau de această mega-acțiune, cu ghilimelele de rigoare. Chiar s-au avertizat unii pe alții, fie prin viu grai, fie pe rețelele de socializare. Atât de secretă era acțiunea purtătorilor de uniformă.

În ziua cu pricina, din cei circa 20 de clienți nici unul nu avea peste 18 ani. Vreo trei apăsau la greu butoanele unor aparate cu jocuri de noroc, alții se delectau cu câte o bere, iar toți, la unison, pufăiau de mama focului. Cam acestea sunt coordonatele pe care s-a înscris, în mod real, marea acțiune de tratare a chiulangitei cronice. Păi, domnilor, dacă niște puștani de liceu vă dibuie acțiunile, ce să mai spunem de infractorii deosebit de periculoși.

Încă o dată s-a dovedit că până și niște elevi de liceu sunt mai isteți decât organul plătit din banii publici ca să ne apere de cele rele.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente