Acasă Cosul cu vipere Coș de vipere - Iaurt cu gust de hoit

Coș de vipere – Iaurt cu gust de hoit

Dacă îți vine poftă de un gustare rapidă,  de un iaurt, și ai de gând să mergi să îți cumperi așa ceva din supermarketurile sătmărene,  ai mare grijă la care dintre ele vrei să îți satisfaci pofetele.

Zilele trecute un distins domn după ce îi cam chiorăiau mațele, s-a gândit să își cumpere rapid o sticlă de iaurt și un corn de la un supermarket ieftin din Satu Mare, ( după cum îi spune numele, de la monedele de Lire Sterline), dar nu s-a bucurat prea mult de rapida gustare că, a avut plăcerea de a constata când a gustat iaurtul că acesta avea un gust și un miros că hoitul îi mic copil.

Omul nostru se întoarce într-un suflet înapoi, dar vânzătoarea îi spune sec și cu un ton nesimțit “  cei mă, nu vezi ca nu este expirat, expiră doar luna viitoare ?“. O fi el valabil dar, cum rămâne cu gustul de hoit, spune cumărătorul.

Evident femeia nici nu discuta de vreo returnare de bani sau altceva, ba mai mult a spus că dacă nu îi place magazinul acesta, să nu mai cumpere de acolo.

Bietul om decât să se ciondrănească mai tare cu dânsa, a preferat să plece și să iși schimbe meniul pe acea zi.

Oare cine angajează așa fel de oameni, care pot strica imaginea unui magazin într-o secundă ?

Ar trebui să fim mai atenți cu produsele lactate pe vremea aceasta călduroasă, că în unele din  supermarketuri, frigiderele sunt numai de decor,  iar aceste alimente se pot altera și provoca probleme foarte repede.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente