29.8 C
New York City
miercuri, august 10, 2022
AcasăCosul cu vipereCoș de vipere - Iaurt cu gust de hoit

Coș de vipere – Iaurt cu gust de hoit

Dacă îți vine poftă de un gustare rapidă,  de un iaurt, și ai de gând să mergi să îți cumperi așa ceva din supermarketurile sătmărene,  ai mare grijă la care dintre ele vrei să îți satisfaci pofetele.

Zilele trecute un distins domn după ce îi cam chiorăiau mațele, s-a gândit să își cumpere rapid o sticlă de iaurt și un corn de la un supermarket ieftin din Satu Mare, ( după cum îi spune numele, de la monedele de Lire Sterline), dar nu s-a bucurat prea mult de rapida gustare că, a avut plăcerea de a constata când a gustat iaurtul că acesta avea un gust și un miros că hoitul îi mic copil.

Omul nostru se întoarce într-un suflet înapoi, dar vânzătoarea îi spune sec și cu un ton nesimțit “  cei mă, nu vezi ca nu este expirat, expiră doar luna viitoare ?“. O fi el valabil dar, cum rămâne cu gustul de hoit, spune cumărătorul.

Evident femeia nici nu discuta de vreo returnare de bani sau altceva, ba mai mult a spus că dacă nu îi place magazinul acesta, să nu mai cumpere de acolo.

Bietul om decât să se ciondrănească mai tare cu dânsa, a preferat să plece și să iși schimbe meniul pe acea zi.

Oare cine angajează așa fel de oameni, care pot strica imaginea unui magazin într-o secundă ?

Ar trebui să fim mai atenți cu produsele lactate pe vremea aceasta călduroasă, că în unele din  supermarketuri, frigiderele sunt numai de decor,  iar aceste alimente se pot altera și provoca probleme foarte repede.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente