marți, mai 21, 2024
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Antonia Criste: " Vacanta de neuitat mi-ar plăcea sa mi-o...

Interviu cu Antonia Criste: ” Vacanta de neuitat mi-ar plăcea sa mi-o petrec pe o insula”

antoniaCine este Antonia Criste?

Am 15 ani și jumătate, si sunt elevă a Liceului Teoretic German“Johann Ettinger” în clasa a IX-a A, la profilul Matematica-Informatica-Bilingv. Îmi place să îmi petrec timpul liber ieșind afară cu prietenii, să citesc si să mă uit la filme. Hobby-urile mele sunt : înotul, schiatul, cititul, și îmi place  să ascult muzică.

Ce te caracterizează?

Îmi place să dăruiesc fericire și să “împart” zâmbete. Zambindu-i unei persoane triste îi vei reda buna dispozitie. Cineva spunea: “A dărui un zâmbet fericește inima. Îl îmbogățește pe cel care-l primește, fără să-l sărăcească pe cel care-l dăruiște. ”

Unde iți petreci cea mai mare parte a timpul?, Dar timpul liber?

Cea mai mare parte a timpului mi-o petrec la școală, acum în clasa a IX-a programul e aproape zilnic pană la ora 16. În timpul liber ies în oraș cu prietenii.

Ai vre-o pasiune, vre-un talent? Descrie-le

Da, îmi place foarte mult să înot și să schiez, atunci cand practic aceste două sporturi mă simt liberă, și practic uit de tot ce se întâmplă în jurul meu.

Știm că ai caștigat locul III la miss boboc, cum a fost competiția? Descrie puțin în ce au constat probele?

Nu pot spune că a fost sau nu o competiție strânsă deoarece am privit-o ca pe un joc, un “joc cu puncte” însă cred că competiția în sine nu ar trebui sa fie, unii împotriva celorlalți.

Probele au fost foarte distractive, m-am simțit extraordinar. Spectacolul a început cu  “Dansul de intro.” în care noi cele 8 concurente am dansat pe trei piese: Pendulum-Violet hill, Michael Jackson-Hollywood tonight (dj chuckie remix) și Little Mix-Wings.:D Toate fetele ne-am stăduit să iasă bine, deși la început am avut puține dificultăți la capitolul sincronizare, până la urmă eu zic că a ieșit ok.   Pentru “Proba ținutelor de zi”  vestimentația a fost aleasă pornind de la idea dată de organizatoare: “Cum te-ai îmbrăca dacă ai merge la o întâlnire cu baiatul care iți place”.

La cea de a treia proba, toate, a trebuit să alegem o vedeta de la Hollywood, în care probabil ne regasim, și într-o mică “piesa de teatru”, să o interpretam. Eu am ales-o pe Christina Aguilera și am imitat videoclipul renumit “Candyman”.

Proba Surpriză pregătită de organizatori a fost cea la care ne-am distrat pe cinste. Prezentatorii ne-au dat, fiecarei dintre concurente, căte un carton în formă de stea și un ruj, iar proba a constat în faptul că, a trebuit să ne răspândim prin sală și rujând baieții să colectam câți mai multi pupici pe carton, timp de 2 minute.

Ultima proba a fost “Proba ținutelor de seară”, unde a trebuit să ne îmbrăcăm în rochii lungi și bineinteles elegante. Precum la un bal adevărat, fiecare dintre noi, am fost conduse în sală de un  “cavaler”.

Toate cele 4 probe au fost minunate și de neuitat. Am avut multe emoții, dar care după proba ținutelor de zi m-au lăsat, restul probelor trecând după parerea mea mult prea repede. Sincer, îmi este dor de repetițiile pentru dans, defilare, dar mai ales de momentele petrecute împreună cu organizatorii, cărora le multumesc pentru răbdarea pe care au avut-o cu noi,și sunt sunt convinsă că au avut nevoie, mai ales la dans.

Cand auzi Satu Mare, la ce te gandești?

Cand aud Satu Mare, ma gândesc la orășelul în care  m-am născut, în care locuiesc și locul unde  am atâtea amintiri frumoase.

În ce loc ti-ar plăcea să iți petreci vacanța de neuitat? De ce?

Vacanța de neuitat mi-ar plăcea să mi-o petrec pe o insulă, deoarece mă pasionează natura, iubesc căldura și mai ales idea de a sta undeva în preajma apei, pentru a ma putea racori și a inota.

Descrie-mi liceul pe care-l absolvești și relația cu cadrele didactice.

Liceul în care învăț are ca limbă de predare maternă germana.  Liceul are trei profiluri: matematică-informatică-bilingv, matematică-informatică și filologie.

Am o relatie bună cu cadrele didactice, sunt profesori minunați, de la care avem multe de învățat. Îmi place liceul pe care il urmez, am un diriginte foarte înțelegător și apropiat nouă elevilor.

Ce planuri de viață ai?

Îmi doresc să devin medic pediatru, îmi plac atât copii cât și meseria de medic, așa că m-am gândit să le îmbin.  Desigur, pe lăngă meserie îmi doresc ca la un moment dat să îmi întemeiez o familie fericită și clar,  îmi doresc copii!

Daca ai ajunge într-o funcție importantă în stat, ce ai schimba?

Aș promova persoane numai pe criterii de profesionalism.

Numește melodia care te reprezinta.

Voltaj-Lumea mea.

Dacă ai gasi lampa  lui Aladin, ce dorință ți-ai pune?

Mi-aș dori ca toți copiii și bătrănii singuri și nevoiași sa-și găsească un cămin în care să se bucure de căldura și dragostea de care și eu am parte.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente