Acasă interviu Jurnal Interviu cu Florina Lup: "Viata este interesanta si surprinzatoare"

Interviu cu Florina Lup: „Viata este interesanta si surprinzatoare”

1.Cine este Florina Lup?

Mă numesc Lup Florina Cezara, am 25 de ani și locuiesc în Satu Mare. Sunt o persoană sociabilă, ambițioasă, dinamică și sinceră. Am studiat în cadrul  Universității Babeș – Bolyai din Cluj – Napoca, Facultatea de Filosofie și Istorie, promoția 2009, iar la terminarea acesteia m-am reîntors în orașul meu natal. În momentul de față lucrez în cadrul unei societăți cu capital privat din Satu Mare cu un mare renume, într-un ambient foarte plăcut.

2.Care este motto-ul tău preferat?

Totdeauna am mers pe principiul “Niciodată să nu spui niciodată”, pentru mine una este adevarat acest proverb…cu unele limite binențeles. Viața este atât de interesantă și de surprinzătoare că îți oferă uneori cu totul altceva decât la ceea ce te aștepți. Probabil că nimic nu este la întâmplare și că totul se petrece cu un anumit scop.

3.La ce te gândești când auzi expresia “Prietenul tuturor este prietenul nimănui”?

Mă gândesc la “prietenul la nevoie se cunoaște” , cel mai bun exemplu cred. Mai bine prieteni mai puțini dar cu valoare, decât mulți și fără folos.

4.Cum arată pentru tine iubitul ideal?

Nu am un prototip anume  în ceea ce privește sexul puternic . Să fie așa cum este el în viața de zi cu zi, să îmi fie alături atunci când am nevoie, să fie cu bun simț, respectuos și sincer.

5.Unde iți petreci cea mai mare parte a timpului?

Având în vedere că muncesc, timpul meu liber se rezumă de obicei după masa când se termină programul de muncă, în  timpul săptămânii îl petrec cu familia mea, în special cu sora, iar în weekend  mai mult cu prietenii. Atunci când pot îmi place să mă relaxez uitându-mă la filme, citind o carte sau să ascult muzică.

6.Când auzi Satu Mare, la ce te gândești?

Cănd aud Satu Mare mă gândesc direct la orașul meu natal, orașul unde am copilărit , unde am crescut și m-am format ca și persoană.

7.Ce apreciezi cel mai mult la un om? și ce nu ?

Cel mai mult apreciez la o persoană sinceritatea și nu îmi place falsitatea. Prefer ca o persoană să fie directă și să spună  verde în față ce are de spus, decât să te mintă și să te vorbească pe la spate.

8.Cum te vezi tu peste 10 ani?

Mă văd la casa mea, împlinită și fericită, cu o familie frumoasă, asta îmi doresc, sper să și fie așa… “speranța moare ultima” după cum se spune.

9.Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Fără să cugetăm și să răstălmăcim sensul cuvântului Crăciun, cred că fiecăruia dintre noi i se așterne acel zâmbet natural, ce descrie bucuria launtrică pe care o emană această Sărbătoare. Este cea ma frumoasă Sărbătoare a anului, care pentru mine semnifcă timp petrecut în familie alături de cei dragi, cu cadouri, colinde și cu bucurie. Cu acest prilej, doresc să urez și celor care vor citi interviul “Sărbători Fericite” pline cu bucurie și liniște sufletească și un An Nou Fericit !!!

- Advertisment -

Cele mai populare

Lucruri inedite pe care nu le știai despre cafea

Pentru multe persoane, consumul de cafea este un adevărat ritual zilnic. Românii nu sunt printre marii consumatori de cafea la nivel european...

Joe Biden a schimbat din prima zi deciziile lui Trump

În primele ore după ce a devenit președinte al Statelor Unite, Joe Biden a semnat 17 decrete prezidențiale. Primul a făcut obligatorii purtarea măștii și...

Bucuresti relaxează restricţiile

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat miercuri că, dacă rata cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori se va menține sub 3...

Facultatea şi viaţa studentului în 2021

Odată cu începerea semestrului al doilea, majoritatea școlilor se vor redeschide, în timp ce revenirea studenților la cursuri în format fizic este...

Comentarii recente