luni, iulie 22, 2024
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Bianca Cot ,secretara a cosiliului judetean al elevilor „In ziua...

Interviu cu Bianca Cot ,secretara a cosiliului judetean al elevilor „In ziua de azi banii sunt totul !”

BiancaCine este Bianca Coț?

Sunt o adolescentă din Satu Mare, elevă la  Liceul Teologic Ortodox „ Nicolae Steinhardt” în clasa a X-a, profil filologie.  Mă consider o fire sociabilă, sigură pe mine astfel am încredere în potențialul meu. Mă dedic în totalitate când vine vorba de echipă, astfel  făcând parte din Consiliul Județean al Elevilor, funcția de secretar, am înțeles cu adevarat ce înseamnă aceasta.

 

Ce părere ai despre vedetele apărute peste noapte în show biz?

Vedete e mult spus. Sunt niște personalități dornice de a fi în centrul atenției. Niște personalități a căror autoritate scade automat în momentele în care vor să pară ceea ce nu sunt, defapt, crezând astfel că vor fi percepute într-un anumit fel și vor avea de câștigat. Părerea mea personală însă este că aceste „vedete” aduc doar un plus în distrugerea imaginii proprii dar și a imaginii țării.

Care a fost cel mai greu moment al vieții tale?

Nu cred că am avut „cel mai greu moment al vieții” , sunt la o vârstă a copilariei și mă bucur de ea.

Dar cel mai frumos?

Toate momentele care sunt prețuite cu adevărat sunt  frumoase și cele mai bine ascunse printre amintirile acelea care se adună cu trecerea anilor.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de astăzi?

Hmm..Simplu. În ziua de azi banii sunt totul. Chiar dacă unii dintre noi tindem să credem că lucrurile importante sunt iubirea, ințelegerea, respectul, etc.. Da, sunt foarte importante și acestea, dar în schimb, în ziua de azi baza în tot ceea ce înseamnă cariera, viitor, mod de a trăi este banul.

Cum trebuie să arate iubitul ideal pentru tine?

Persoana ideala defapt, pentru mine trebuie să fie aceea care mă face să mă simt în largul meu, să pot să fiu eu însămi, să mă accepte așa cum sunt, care să nu încerce să mă facă să mă simt mai bine cu o minciună, să aprecieze tot ceea ce fac pentru el și căreia să îi pot spune orice lucru. Aș putea scrie un roman întreg despre „persoana ideală pentru mine” dar cred că pe scurt cu toții vrem respect și înțelegere.

Care crezi că sunt 3 cele mai importante momente din viață?

Fără nici o îndoială cele mai importante momente ale vieții pentru mine au fost nașterea. Apoi acei primi pași pe care i-am făcut și de care părinții mei au fost cu siguranță mândrii. Următorul moment important va fi acela în care îmi voi întemeia o familie, și nu cel din urmă va fi momentul în care voi reuși să mă așez la casa mea.

 

Cât de importantă este pentru tine aprecierea celor din jur?

O întrebare care chiar mi se potrivește deoarece mă confrunt des cu acest lucru. Uneori este bine, alteori nu, dar aprecierea celorlalți pentru mine contează enorm în ceea ce fac.

Ce înseamnă pentru tine Satu Mare?

Satu Mare pentru mine este clar locul unde mi-am petrecut și imi petrec în continuare copilăria, este orașul natal, orașul unde m-aș întoarce oricând de oriunde.

Ce părere ai despre felul cum se comportă majoritatea tinerilor din ziua de astăzi?

Pentru mine este dezamăgitor să văd că pe zi ce trece tinerii au o perspectivă foarte neadecvată în tot ceea ce înseamnă școală, relația cu părinții, modul de a-și petrece timpul liber. Tinerii de azi au atâtea oportunități, se pot bucura de condiții, dar preferă să le treacă cu vederea.

     Crezi că mai există romantism în iubire?

Cred cu tărie acest lucru. Cum altfel ne putem explică durabilitatea unor cupluri? Înțelegerea și iubirea pe care au clădit-o între ei? Da, romantismul în iubire există și ar trebuii să existe în continuare.

 Care sunt oamenii pe care te poți baza cel mai mult?

Oamenii pe care ma pot baza sunt puțini. Știu sigur că pe primul loc ar fi familia, care mă acceptă așa cum sunt, mă iubește și care este mereu langă mine acolo orice ar fi. Prietenii mei sunt și ei foarte importanți pentru mine, au un rol principal în viața mea.

Care crezi că este argumentul cel mai puternic cu care ai putea fi

impresionată?

Rămân impresionată foarte rar. Să rămân impresionată am nevoie de argumente bine întemeiate și nu  gesturi mărunte.

Cum te vezi tu peste 10 ani?

Nu am un plan exact încă. Dar ma gândesc evident că peste 10 ani voi fi așezată la casa mea, și voi avea o familie frumoasă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente