29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Erika Szur: ”Nu îmi place falsitatea, pesimismul și insensibilitatea”

Interviu cu Erika Szur: ”Nu îmi place falsitatea, pesimismul și insensibilitatea”

Pentru început poti să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Mă numesc Szur Erika, am 17 ani și studiez la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Baia Mare, în clasa a-11-a, profil științe-sociale. Sunt o fire sensibilă, emotivă și mai introvertită.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Băiatul ideal trebuie să aibă un fizic plăcut, să fie respectuos, să îmi respecte libertatea, să aibă încredere în el, să fie sincer, iubitor, să aibă visuri și aspirații și să nu facă comparații.

Cum comentezi expresia ,, să fii om e lucru mare, să fii domn e o întamplare?

Într-adevăr, omenia nu o are oricine. Ca să fii om, trebuie să ai valori morale indiferent de statutul social. Să fii un om cu principii, să îți atingi țelurile fără a-i călca pe alții in picioare, să ajuți când poți și să ai caracter pentru că domn poate ajunge oricine fără a se stradui prea mult.

De ce crezi că tot mai multi tineri cad în patima drogurilor?

După părerea mea, tinerii cad în patima drogurilor deoarece le place noutatea. E o tentație interzisă care aduce pericolul. Tinerii mai pot cădea în această patimă ca să uite de starea proastă de care ar putea dispune.

Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?

Nu, deoarece ceea ce ar putea fi la prima vedere ar fi atracția. Pentru dragoste e nevoie de timp.

Erika Szur (9)Ce hobby-uri ai?

Îmi place să îmi petrec timpul cu persoanele importante din viața mea și modelling-ul.

Ce te atrage la modeling?

De mică m-a atras și îmi plăcea să mă uit pe Fashion Tv. Îți arată feminitatea și îmi place că ai șansa de a călătorii și de a deveni cunoscută.

Ce apreciezi cel mai mult la un om si ce nu?

Apreciez sinceritatea pentru că de aici se nasc mai multe, cum ar fi încrederea si relațiile adevărate de orice tip ar fi ele, dar mai apreciez și puterea de a-și arăta dragostea. Nu îmi place falsitatea, pesimismul și insensibilitatea.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare e un oraș mic și încurcat, dar cu oameni mari și descurcăreți. E orașul care nu-l voi putea uita, pentru că mi-a dat posibilitatea de a-mi atinge visul.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

În ziua de azi, banii au o importanță mare pentru lucrurile care trebuie să fie cumpărate, dar din fericire, banii nu pot face față iubirii, fericirii, respectului și înțelepciunii. Cu ei poți cumpăra multe lucruri, dar nu poți cumpăra orice.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

Fiind egale bărbaților, ar putea să conducă. Ele o fac deja, indiferent de conducatori, pentru că în spatele unui bărbat puternic, stă o femeie deșteaptă.

Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiti un mesaj cititorilor nostrii.

Mi-a făcut plăcere. Luptă pentru ceea ce îți dorești!

logo-gabymodels

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente