29.8 C
New York City
duminică, septembrie 25, 2022
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Gabriela Laura Pop: ''Muzica este un răspuns căruia nu i...

Interviu cu Gabriela Laura Pop: ”Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare”

pagePop Gabriela Laura (20)1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1. Sunt studentă la FSEGA Cluj am terminat primul an. Studiez finanțe-bănci. Am 19 ani. Îmi place sportul, muzica și mâncarea.

2. Cum trebuie să arate pentru tine bărbatul ideal?
2. Nu am un model exact pentru bărbatul de lângă mine. Atâta timp cât știe să aibă un comportament adegvat oricărui tip de situație consider că e un început.

Un bărbat dacă te place își poate modela dacă este nevoie, comportamentul în funcție de preferințele tale însă eu îl aștept pe cel la care nu va trebui să schimb nimic.

În rest… vechile povești cu: să mă respecte/ să îl respect, să fie fidel etc. cred că sunt lucruri subînțelese nu își au rostul menționate .

Clar mă uit și la aspect așa cum face toată lumea dar nu recunoaște, însă nu am absolut deloc în minte acel model tipic adolescentelor : pătrățele mușchi etc. Să fie un domn prezentabil.

3. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”?
3. Pot spune că aceasta este expresia mea favorită. Puține persoane în zilele noastre mai pot fi numite oameni. Toți în concepția lor sunt domni. Domn poți să fii și să cazi într-o zi că așa e viață cu suișuri și coborâșuri dar om poți fi și când ești mare și când ești mic.

Să dai dovadă de prietenie, respect, solidaritate, dragoste de semeni aceste calități sunt rare și speciale… să fii cu nasul pe sus, să îi tratezi pe oameni că și cum ți-ar fi inferiori e ceva ce eu nu accept și încerc să nici nu am asemenea persoane prin preajmă.

4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
4. Pentru că în ziua de azi, majoritatea tinerilor nu le lipsește nimic chiar dacă unii nu realizează dar chiar nu le lipsește nimic. Și din plictiseală fac asta.

Pop Gabriela Laura (4)5. Crezi în dragoste la prima vedere? De ce?
5. Cred. Cred că se întâmplă dar nu cred că durează. E acel gen de dragoste pe care o simți până petreci puțin timp cu respectiva persoană așa încât să îi cunoști interiorul nu exteriorul. Cred pentru că mi s-a întâmplat.

6. Ce hobby-uri ai?
6. Cânt. Și câteodată fac handbal atât cât îmi permite timpul. Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.

7. Ce apreciezi cel mai mult la un om?
7. Sinceritatea!

8. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
8. Un loc cald. Un loc în care mă simt „acasă” acel sentiment de liniște și pace.

9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
9. Enorm. Nu are rost să fim filozofi să spunem : aa… poi banii nu aduc fericirea”. Ok și atunci fără bani, cum mănânci?, cum te îmbraci?, cum supraviețuiești?.

Să fim serioși nu mai trăim în vremurile în care oamenii,  hrana și-o asigurau singuri prin muncă proprie, sau să își facă haine manual sau să își procure bunuri prin troc. Lumea s-a schimbat tocmai din cauză că banul a ușurat într-o oarecare măsură traiul. Spun „într-o oarecare măsură” pentru că atrag după ei și destule probleme dar asta deja e altă poveste.

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
10. Lumea ar fi mai bună condusă de orice gen de persoană fie el masculin sau feminin atât timp cât este o persoană care ar ști să conducă și ar avea atributele necesare unui lider adevărat.

11. Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?
11. Le transmit să citească Jurnalul de Satu-Mare pentru că află lucruri noi și interesante, iar cei ce vor să îmi adreseze mai multe întrebări, pagină mea de facebook Pop Gabriela Laura le stă la dispoziție. Pot afla lucruri despre mine, formația mea și orice îmi stă în măsură să le răspund.

A consemnat Adrian Bilanici

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente