29.8 C
New York City
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăCosul cu vipereIoska nu te vom uita….

Ioska nu te vom uita….

Vă mai amintiți de hunțutul primar de la Păulești, cunoscut sub numele de alint de „Ioska ”, cel care după ce s-a cinstit bine, bine de tot cu licori selecte a intrat cu oiștea mașinii primăriei într-un stâlp,  violând un nevinovat gard din Ardud, în vreme ce gonea ca bolundul înspre Cluj, ocazie cu care și-a spart capul și a făcut mașina praf, putând fi admirat la Spitalul de Urgență cu o grămadă de fundițe în cap, de ziceai că-i Scufița Roșie după ce a scărmănat-o lupul ?

Despre acest caz, nu prea a scris presa sătmăreană dearece, primarul era amețit bine, bine de tot, fiolă trădătoare înverzindu-se de parca era un arbust în toiul verii.

Toată lumea se aștepta ca edilul să își dea demisia, bineînțeles acest lucru nu s-a întâmplat, doar suntem în România, țara “minunilor”.

Au trecut câteva luni bune de la acest eveniment și însfârșit a venit și rezultatul, unul de toată comedia. Edilul a scăpat de toate, organele care au instrumentat cazul, au declarat că primarul nu era pe drumul public ( o fi circulând prin șanț, la cât de beat era, suntem deacord ) și că stâlpul ( care precis era din carton) l-a acroșat în timpul unei manevre de întoarcere făcându-l praf și pulbere. Legile fizicii cam contrazic organele abilitate, dar cine știe, poate, poate Isaac Newton se înșela în teoriile lui.

Cireașa de pe tort este că după aces eveniment, Ioska și-a angajat consoarta fix consilierul dânsului. Noroc cu acest accident că dacă nu sărmana femeie nu avea un loc de muncă “călduț”.

Îi recomandăm să se țină bine în fotoliu, ca să poată citi povestirile care vor urma, povestiri ce-l au ca erou principal, exact – fix pe dânsul și le aducem la cunoștință onoratelor organe de urmărire și cercetare, că acestă mică notiță este o piedică în calea uitării și mușamalizării cazului!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente