vineri, septembrie 29, 2023
AcasăCosul cu vipereLauda, ca formă de trădare

Lauda, ca formă de trădare

Un caz ciudat legat de o tentativă de omor a avut loc mai zilele trecute, la Satu Mare.

Un bărbat, pe nume Vindiș Dumitru din Satu Mare, era cât pe ce să ia gâtul concubinului fetei sale, nimerindu-i – putem zice din fericire, chiar dacă ”fericirea” nu prea are ce căuta în această poveste – doar fața, pieptul și mîinile, o nimica toată, nu-i așa?,  astfel că neoficialul ginerică a scăpat cu viață, în mod absolut miraculos.

Zice-se că cei doi erau la băute, ziua în amiaza mare, fapta petrecându-se la ora 14,45, iar după ce i-a înfipt șișul pe unde a apucat, viteazul cuțitar a fugit de la locul faptei dar mai apoi s-a predat, plin de căință, organelor de poliție.

În mod ciudat, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare nu a dat niciun comunicat legat de acest subiect, deși în aceste adevărate mostre de limbă de plastic, emise cu atâta zor și zel, apar zilnic tot felul de găinării și furtișaguri, cerșetori și prostituate amendate pe rupte, subiecte care nu prea mai interesează pe nimeni.

Poate că n-am fi aflat niciodată de isprava iabrașului așa zis socru, dacă nu se apuca Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție să dea un comunicat în care rezolvarea acestei infracțiuni, a fost dat drept exemplu privind modul operativ în care se instrumentează cazurile, conform noului Cod Penal.

Dacă nu era chestia asta, cu intrarea în vigoare a noului Cod Penal, începând cu 1 februarie 2014, când ăi de sus căutau prin țară exemple ”pozitive”, poate că nu am fi aflat în vecii vecilor despre acest grav caz de agresiune.

Este încă încă un mister felul în care aceste comunicate sunt remise presei și nu se știe pe ce criterii, unele chestii dure, nici măcar nu transpiră din sediu.

Deși unii polițiști, sătui se pare de câte văd și câte aud, au început deja să transpire ei înșiși, iar unul i-a și zis unui ziarist că bine ar fi dacă ar avea el salariu atâtea milioane (totuși vechi!), câte cazuri de contravenții și infracțiuni nu sunt aduse la cunoștința opiniei publice, doar într- singură lună!

După isprava asta, suntem tentați să-i dăm crezare și – normal! – nu așteptăm vreun comunicat pe această temă!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente