duminică, iunie 16, 2024
Acasăinterviu Jurnal“Prietenii mă consideră o fată optimistă, relaxată, amuzantă, dar ambițioasă.“Interviu cu Daiana...

“Prietenii mă consideră o fată optimistă, relaxată, amuzantă, dar ambițioasă.“Interviu cu Daiana Ilcu

daiana1Pentru început poți să îmi spui câteva lucruri despre tine?

Mă numesc Daiana Ilcu, sunt din Satu Mare am 17 ani studiez  la Colegiul Național „Doamna Stanca”, la profilul Științe ale naturii bilingv Franceză. Prietenii mă consideră o fată optimistă, relaxată,amuzantă, dar ambițioasă.

Ce culori te avantajează?

Culorile care mă avantajează sunt albastru, roz deschis, în general, culorile vii.

Crezi că mai există romantism în iubire?

Cu siguranță mai există romantism în iubire, însă foarte puțini mai

fac gesturi romantice. Majoritatea persoanelor îl consideră ceva „banal” sau nu vor să își arate această latură. Eu cred că romantismul este un aspect atât de frumos în iubirea adevărată, fie că este vorba de o floare, de o surpriză sau de o plimbare pe malul mării. Ar trebui „readus la viață” și să existe pe tot parcursul unei relații, nu doar la începutul ei.

Cum trebuie să arate pentru tine baiatul ideal?

Pentru mine, băiatul ideal… Cred ca e o combinație între Johnny Depp și Dolph Lundgren. Contează aspectul fizic, deoarece este primul pe care îl remarc și îmi face o idee despre persoana respectivă, dar și personalitatea, inteligența, politețea,

Cum crezi că sunt priviți tinerii din ziua de azi?

Depinde cine ne privește. Unii spun că suntem leneși, pierdem mereu timpul pe Facebook sau că nu ne interesează nimic. În schimb, alții spun că noi suntem viitorul, generația care va schimba lumea în mai bine, cu idei noi și proaspete.

Ce hobby-uri ai?

Îmi place foarte mult să cânt, atât vocal, cât și la chitară. Alte hobb-uri sunt desenul, în special desenez  personaje din desene animate, pictura, iar un roman polițist, de acțiune, îl citesc întotdeauna cu plăcere.

La ce te gândești când auzi expresia “Prietenul tuturor este prietenul nimănui”?

Mă gândesc la cineva care încearcă să fie prieten cu toți, însă acest lucru este imposibil. Nu poți avea încredere în oricine și nici nu ai putea să le acorzi tuturor aceeași atenție. Poți doar să fii un bun amic, adică să te înțelegi bine cu ceilalți.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare înseamnă „acasă”. Este orașul meu natal, unde m-aș putea întoarce oricând. Totuși, îmi doresc să fie un județ mai curat, să aibă mai multe spații verzi, parcuri, iar oamenii de cultură să fie mai promovați.

Care este mottoul tău?

 „Dacă știi să vezi ceva bun în fiecare om, aproape toți vor sfârși prin a vedea ceva bun și in tine”. Este afirmația celebrului doctor Ben Carson.

Care ar fi profesia cea mai potrivită pentru tine? 

Deși sunt în clasa a XI-a, încă nu m-am decis asupra unei profesii. Mi-ar plăcea să nu fiu presată de timp, să pot face mereu ceva diferit, dar și productiv, să pot ajuta atât oamenii cât și animalele.

Care sunt oamenii pe care te poți baza cel mai mult?

Familia este cea pe care mă pot baza întotdeauna, indiferent de împrejurări. Părinții și sora mea, Flavia, mi-au fost tot timpul alături și îi iubesc enorm.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

Pentru a fi mai bună, lumea ar trebui condusă de oameni inteligenți și cinstiți.  Nu poți spune că bărbații sunt mai inteligenți, așa cum nu poți spune nici invers. Un lider, un bun conducător, ar ține cont de oameni și de necesitățile lor.

A consemnat 

George NEGREA

[nggallery id=4]

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente