29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareS-a încheiat tabăra fotografică din zona condrului

S-a încheiat tabăra fotografică din zona condrului

În perioada 12 aprilie-22 martie 2014 în județul Satu Mare a avut loc o tabără de fotografie.

Aceasta s-a desfășurat în zona codrului, mai exact satele cu tradiții codrenești, coordonatorul ei fiind cunoscutul fotograf Maramureșan, Felician Săteanu.

Artiștii fotografi au avut la dispoziție câteva zile frumoase pentru a surprinde cele mai frumoase fotografii colindând prin orașul Ardud, satele Poiana Codrului, Homoroade, Solduba, , Beltiug, Socond, Soconzel, Hurezu Mare, Acâș Bogdand, Bolda, Stâna, Dobra și Cuța. 

Din aceste fotografii se va realiza un album. El va conține 60 fotografi și va fi primul album al județului Satu Mare.  Acesta va fi finalizat în luna iunie, pobabil de Ziua Județului. Deasemenea, va avea loc și o expoziție în județele: Satu Mare, Maramureș,  Bistrița, Sălaj, Bihor și Cluj.

La această tabără au fost prezenți fotografi din toate colțurile țarii dintre care amintim pe: Daniela Străvoiu, Radu Olteanu, Ilie Tudorel, Vlad Chiorean și Enyedi Stefan etc.

Scopul taberei îl constituie promovarea valorilor etnografice, istorice și turistice. deasemenea, se dorește ca această activitate să aibă și un rol educativ.

1 COMENTARIU

  1. CE MA BUCUR CA SE FAC CUNOSCUTI SI OAMENII DE CALITATE NU NUMAI VEDETELE DE LA TV CARE NU AU FACUT NIMIC PT TARA ASTA

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente