miercuri, iunie 19, 2024
AcasăStiri CareiFOTO: Carei, platou de filmare pentru un film horror

FOTO: Carei, platou de filmare pentru un film horror

Actori renumiți au fost weekend-ul acesta la Carei pentru a filma mai multe scene la filmul horror: Kísértés az erdő mélyén (Ispita în adâncurile pădurii). Imaginile au fost filmate în incinta unei școli și a unei clădiri din oraș.

Caroline Boulton și Sebestyen Katja sunt probabil cele mai cunoscute actrițe care fac parte din distribuția filmului maghiar. Caroline Boulton este o actriță britanică cunoscută pe plan internațional, având mai multe roluri în filme de groază dar și Hercules (2014). Sebestyen Katja este vedetă pe canalul maghiar TV2 și este o cântăreață cunoscută în toată Ungaria.

Kísértés az erdő mélyén (Ispita în adâncurile pădurii) este un film de groază realizat după modelul celor americane, de la Hollywood, și este înregistrat în limba maghiară.

Despre Film

Filmul este despre studenta Olivia și prietenii ei. Olivia, Bryan, Lora, Kevin și Jack vor să se relaxeze. Prin urmare, nimic mai bun decât o vacanță neașteptată într-un loc legendar din Transilvania, pentru a uita de stresul anului școlar în principal cu timp activ și experiență. Pleacă devreme în locul dorit. Prima zi începe bine. Proprietarul, domnișoara Hills îi întâmpină, predă casa închiriată și apoi pleacă acasă, în satul cel mai apropiat.

În casa în care locuiesc, încep să se întâmple lucruri ciudate. Mai târziu, o legendă este dezvăluită despre o tânără fată violată în mod regulat de tatăl ei, care mai apoi și-a ucis și și-a măcelărit familia cu sânge rece. Bărbatul era stăpânit de un demon și apoi controlat de el. Care este deznodonântul?, veți putea vedea în cinema, în 2023, când se lansează filmul. Filmul va rula și la Satu Mare.

Distribuția

Realizator al filmului este Christian Dénes; iar regizorul său este Patrik Berki (un tânăr actor, interpret și scriitor). Asistență în producție: Ami Geiger. Filmul este produs de GG Production, avându-l pe Erik Geiger la camere.

Caroline Boulton – Lidia Watson; Balázs Andrea – Miss Hills; Kosik Anita – Helen; Sebestyén Kátja – Miss. Roberts; Nagyidai Gergő – Pool Medison; Kádár Virág – Louisa; Tripon Diána – Olivia Botos; Vivien – Lora; Szabó Kevin – Bryan Bereczki; L.Bence – Kevin; Dénes Christián – Jack; Juhász Margarét – Patrisha Williams.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente