Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Ieri , tânărul reținut duminică pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș , iar pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Birourilor de Ordine Publică pentru mediul Urban din municipiul  Satu Mare au desfășurat luni  o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială , respectiv identificarea și sancționarea persoanelor care apelează la mila publicului  conform Legii 61/1991r și prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale, în zonele intens circulate ale municipiului  ,  ocazie cu care au fost aplicate 34 de contravenții  în valoare de 10600 lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate  luni   pe raza municipiului și a  județului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate  208  contravenții  în valoare de  peste 1900  lei și au fost reținute 8 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză și pentru efectuarea unor manevre neregulamentare de depășire.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente