sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăSportInternationalCristiano Ronaldo a fost decisv pentru Juventus împotriva lui Empoli

Cristiano Ronaldo a fost decisv pentru Juventus împotriva lui Empoli

Cristiano Ronaldo a marcat cel mai frumos gol de la sosirea la Juventus în victoria cu 2-1 de la Empoli, însă a avut probleme după meci în a rememora execuţia fantastică de pe Stadio Carlo Castellani.

„Nu mai îmi amintesc foarte bine golul, trebuie să-l revăd! S-a întâmplat foarte rapid. M-am simţit încrezător că voi marca. A fost o săptămână foarte importantă, în care am avut o evoluţie fantastică împotriva lui Manchester United pe Old Trafford şi am jucat bine şi aici, în circumstanţe dificile”, a declarat starul portughez, care a marcat ambele goluri ale lui Juve din Toscana.

 

„A fost un meci foarte complicat. Ştiam că va fi dificil, am fost puţin obosiţi după jocul din Liga Campionilor. După pauză ne-am îmbunătăţit posesia, ne-am creat mai multe ocazii după pauză şi în final am meritat victoria”, a spus Cristiano Ronaldo.

 

Portughezul de 33 de ani, transferat în vară de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, a ajuns la şapte goluri în Serie A pentru Juventus, în zece meciuri, şi s-a apropiat la două reuşite de golgheterul campionatului, polonezul Piatek (Genoa).

 

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul celei de-a noua victorii a lui Juventus în campionat, 2-1 pe terenul nou promovatei Empoli. Portughezul a reușit o dopppietta după ce Empoli a condus la pauză cu 1-0, prin golul de mare efect al lui Caputo, din minutul 28.

 

Dybala scos un penalty din duelul cu Bennacer în minutul 53, iar Ronaldo a adus egalarea de la punctul cu var. Balonul de Aur a strălucit apoi cu un gol de senzatie – șut la vinclu în minutul 70 și 3 puncte pentru campioana en-titre, care a tremurat pe final la o ocazie a lui Caputo din minutul 93.

 

 

Madalina Ghenea îl apără pe Cristiano Ronaldo

 

Olteanca a vorbit şi despre întâlnirea pe care a avut-o cu Cristiano Ronaldo, în timpul unei fimări pentru lansarea unui parfum, dar şi despre acuzaţiile de viol care au apărut pe numele starului de la Juventus. Starul portughez este acuzat că, în 2009, ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga, într-un hotel din Las Vegas.

 

„L-am cunoscut şi mi-a lăsat o impresie excelentă. Povestea cu violul? Vă spun sincer, eu nu o cred. De ce a aşteptat acea fată atâta timp? Mie nu mi s-a întâmplat niciodată cea de acest gen, dar sunt convinsă că dacă mi s-ar fi întâmplat, aş fi raportat imediat”, a încheiat Mădălina Ghenea.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente