vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportInternationalDembele, erou pentru Barcelona

Dembele, erou pentru Barcelona

Criticat în dese rânduri şi pedepsit de antrenor, din cauza comportamentului său, Ousmane Dembele răspunde pe teren. Francezul a intrat pe teren în finalul partidei Atletico Madrid – FC Barcelona 1-1, francezul a evitat un al doilea eşec consecutiv pentru catalani.

Campionul mondial din Rusia a marcat în minutul 90 şi s-a dovedit din nou decisiv pentru campioana Spaniei. Este al şaptelea punct pe care fostul jucător al Borussiei Dortmund l-a adus echipei lui Ernesto Valverde, în actuala ediţie din La Liga.

 

Din acest punct de vedere, capriciosul fotbalist este lider în Spania. De altfel, aproape fiecare dintre cele 5 goluri pe care le-a înscris până acum în acest sezon a fost decisiv pentru Barça.

Prima reuşită stagională a lui Dembele a fost cea din deplasarea cu Real Valladolid, pe 25 august. Jucătorul de 21 de ani a marcat golul victoriei cu 1-0.

Francezul a înscris apoi în succesul categoric cu Huesca (8-2), pentru ca pe 15 septembrie să aducă un nou succes pentru catalani, 2-1 cu Real Sociedad. A dat golul victoriei în minutul 66.

Un gol important a fost şi cel reuşit contra lui Rayo Vallecano. Barcelona era condusă cu 2-1, iar Dembele, intrat pe teren în repriza a doua, a egalat în minutul 87 şi a dat startul revenirii, completată de Luis Suarez câteva minute mai târziu.

 

Tot din postura de rezervă a salvat Ousmane Dembele şi punctul cu Atletico, iar madrilenii au rămas fără victorie în campionat în duelurile cu Barcelona din 2010.

 

sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente