vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportNationalRădoi are o primă considerabilă dacă câștigă Campionatul European U21

Rădoi are o primă considerabilă dacă câștigă Campionatul European U21

Mirel Rădoi este cel căruia i se datorează rezultatele incredibile ale naționalei României U21 de la Euro. Despre  selecționerul se spune că ar avea o primă specială promisă din partea președintelui Răzvan Burleanu, dacă elevii săi câștigă Euro, acesta ar primi pe lângă prima de performanță unică, și un automobil marca Lamborghini.

Elevii lui Rădoi scriu istorie la turneul final din Italia și San Marino, aceștia au reușit să învingă atât Croația, cât și Anglia. Puşcaş&Co sunt cu un picior şi jumătate în semifinale, şi un eşec cu Franţa, la maximum două goluri diferenţă, oferindu-ne şanse importante pentru accesul în „careul de aşi”.

 

Dacă vor ajunge în penultimul act, tricolorii mici vor împărţi 200.000 de euro, în funcţie de minutele jucate în meciurile de la turneul final, anunţă Fanatik.

Parcursul incredibil al generaţiei de excepţie, ai cărei lideri sunt Ionuţ Radu, Puşcaş sau Băluţă, nu ar fi fost posibil fără Mirel Rădoi. Acesta a ştiu să capaciteze la maximum fotbaliştii, a ales mereu cel mai bun „11” şi a impresionat prin tactica adoptată şi modificările inspirate.

 

La Euro 2019, Rădoi şi-a dat examenul de antrenor şi a trecut cu brio, mulţi specialişti văzându-l în viitorul apropiat noul selecţioner al naţionalei mari.

 

Deşi mulţi sunt surprinşi de rezultatele României, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu se gândea la o astfel de performanţă.

 

”Primele sunt deja stabilite, inclusiv cele pentru câștigarea titlului!”, a spus Burleanu înainte de plecarea spre Euro 2019.

 

Sursa citată anterior susţine că şeful Federaţiei va suplimenta, foarte probabil, primele de 200.000 de euro pentru semifinale, în cazul în care naţionala va cuceri titlul european.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente