sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăSportSIMONA HALEP - GEST EMOTIONANT

SIMONA HALEP – GEST EMOTIONANT

Simona Halep a hotărât să doneze o sumă de bani spitalelor din București și Constanța în lupta cu pandemia de coronavirus.

Aceasta , a postat un mesaj în care îşi exprimă speranţa că gestul său va fi un exemplu de urmat.

„Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina acum câteva luni. Pe de altă parte, este ocazia perfectă pentru a arăta că şi noi ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe ca să trateze şi salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general.

Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!,” a fost mesajul Simonei Halep.

Bravo Simona!!! Mandra ca sunt romanca !

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente