Viitorul a învins Craiova cu golurile lui Ianis Hagi și Rivaldinho

Publicat la data de14 aprilie 2019 » 103 Views» De: Laurentiu Kira » National, Sport

Ianis Hagi și Rivaldinho au făcut spectacol în partida câștigată de echipa lui Gică Hagi. Sub privirile marelui Rivaldo, cei doi au marcat golurile victoriei. Ianis și Rivaldinho nu și-au dezamăgit părinții, iar la finalul jocului, pe pagina de Facebook ”Academia de fotbal Gheorghe Hagi”, a apărut o fotografie care face cât o mie de cuvinte.

 

Rivaldinho, Rivaldo, Gică Hagi și Ianis Hagi apar cu toții într-o poză, alături de mesajul”Campionii creează campioni”.

 

Viitorul s-a impus cu 2-1. Echipa lui Hagi a fost însă condusă cu 1-0, dar fiul ”Regelui” a egalat printr-un gol de senzație. Căpitanul Viitorului a prins un șut de zile mari de la 25 de metri, mingea oprindu-se direct în vinclul porții apărate de Pigliacelli.

 

Execuția lui Ianis l-a făcut pe Gică Hagi să sară în sus de bucurie. Mai mult, fostul campion mondial, Rivaldo s-a ridicat de pe scaun după execuția lui Ianis pentru a-l aplauda pe fiul lui Gică Hagi.

 

“Este un jucător care are clasă, a dat un gol foarte frumos”, susține Rivaldo.

 

Astfel, după cele două reușite, putem spune că, atât Ianis Hagi, cât și Rivaldinho și-au făcut părinții mândri.

 

 

După aproape 3 decenii, Craiova a vibrat în aşteptarea unui nou titlu în Liga 1. Ultimele etape nu doar că au năruit şansele oltenilor la campionat, însă formaţia lui Mangia riscă să rateze şi Europa.

 

“Este clar că nu mai sunt șanse la titlu”, a spus Mangia, la finalul partidei. Problema pentru echipa din Bănie e că riscă să rămână pe dinafara cupelor europene. Scenariul e simplu: dacă va termina pe locul 4 în clasament şi dacă Astra câştigă Cupa, oltenii îşi vor lua “adio” de la preliminariile Europa League.

 

 

Sursa:digisport.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.