sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăSportNationalSport: Dinamo 0 - Steaua 2

Sport: Dinamo 0 – Steaua 2

Steaua s-a impus cu scorul de 2 la 0 în prima manșă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor contra celor de la Dinamo Tbilisi. Golurile au fost înscrise de puștiul Gabriel Iancu, tânărul mijlocaș ofensiv adus în iarnă de la Viitorul Constanța.

Meciul a explodat în repriza secundă, odată cu introducerea lui Iancu în locul lui Stanciu. Repriza secundă începe cu georgienii atacând poartă apărată de Tătărușanu, după care un un-doi Tănase-Iancu, cu centrare a lui Tănase și reluare Adi Popa puțin peste poartă,  cinci minute mai târziu Tănase șutează puternic, portarul respinge în corner. Piovaccari este introdus în minutul 57 în locul lui Nikolici, iar 2 minute mai târziu are și prima ocazie. Dupa aceea gazdele obțin un penalty, spaniolul Xisco execută, însă Tătărușanu reușește să rețina, iar sloganul „Apără Tătă” este din nou în vogă. O nouă ocazie periculoasă a Stelei avea să anunțe și golul. În minutul Iancu deschide scorul, cu o reluare din prima de la 18 metri.

După golul înscris de Iancu, românii s-au dezlănțuit și au luat cu asalt poarta apărată de  Loria. Szukala, Tănase, Piovaccari sau Iancu au reluat spre poarta gazdelor. În minutul 81, Tănase reușește o pătrundere superbă, centrează la 11 metri pentru Iancu, care, din prima, reia în poartă.

Ultimele minute ale meciului i-au găsit tot pe steliști în atac. Bourceanu pătrunde minunat însă reia puțin peste poartă, Chiriches cu o altă patrundere în stilul său finalizată cu șut, însă Loria respinge. În minutul 90, o contra stelei prin noua achiziție, acesta îi pasează lui Tănase, acesta șutează, însă din păcate mingea trimisă de decarul Stelei lovește bara. În minutul 92 Bourceanu mai încearcă pentru ultima dată să înscrie și el cu un nou șut puternic, portarul respinge cu greu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente