Coș cu VIPere – Hornarii falși

Publicat la data de2 decembrie 2019 » 176 Views» De: George Negrea » Cosul cu vipere

Dacă vă gândiți că le-ați auzit pe toate, să știți că a apărut o nouă informaţie care-i pune în alertă pe sătmăreni. Cică, prin judeţ umblă tot felul de hornari falşi, care pretind că sunt trimişi de către primării. Primii dintre ei au apărut în Decebal. În localitatea Decebal au apărut indivizi care au vrut să intre în mai multe gospodării sub pretextul că sunt ”hornari” trimiși de Primărie. Cetățenii din localitățile comunelor sătmărene trebuie să știe că primăriile nu au demarat nici o acțiune și nu au împuternicit pe nimeni să facă verificări la instalațiile de încălzire din locuințe.
Dacă nu v-au căutat ”hornarii”, să știți că nu este exclus ca la ușa dumneavoastră să bată și ”lucrători de la gaze” care vă spun că trebuie să vă controleze scurgeri de gaze sau cine știe ce.
Ei acționează de obicei câte doi sau trei. Unul dintre ei îl ține de vorbă pe proprietar iar restul cotrobăie prin casă după lucuri de valoare, în special bani sau bijuterii.
Cele mai vulnerabile persoane sunt cele învârstă. Poliția vă recomandă ca, în caz că vedeți persoane suspecte prin zona locuinței dumneavoastră, să anunțați de urgență organele abilitate.
Din păcate polițiștii, cei care ar trebui să lanseze campanii de informare a cetățenilor, nu fac nimic.
Să sperăm că nu vor fi multe cazuri de furturi, pâna ca cineva să tragă semnale de alarmă.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.