vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportNationalPresa internațională, surprinsă de eliminarea Simonei Halep

Presa internațională, surprinsă de eliminarea Simonei Halep

Eliminarea Simonei Halep din turul 3 al turneului WTA de la Miami a luat prin surprindere jurnaliștii din toată lumea. Britanicii de la BBC au scris după eșecul liderului mondial contra lui Agnieszka Radwanska: „Halep avusese deja emoții la Miami și în turul precedent, după ce a întors de la 0-1 la seturi cu Oceane Dodin, dar atunci a putut întoarce soarta meciului, lucru care nu s-a mai întâmplat și cu Radwanska, deși românca a avut 2-0 în decisiv”.

Americanii de la Straits Times a notat că „Simona Halep a lăsat organizatorii de la Miami și fără locul 1 în clasamentul WTA, după ce, cu o zi înainte, ieșise din competiție și locul secund, Caroline Wozniacki. Chiar dacă a pierdut meciul, Halep e sigură de locul 1 mondial și în continuare. Fosta campioană de la Miami de acum șase ani obține prima victorie după două luni, urmând să joace un meci interesant cu Victoria Azarenka, pentru un loc în sferturi”.

New Indian Express a remarcat că poloneza nu mai câștigase niciun meci din ianuarie, până la duelul cu Halep. „Cu primul set în buzunar, Halep a fost vizibil frustrată de începutul perfect de set 2 al Radwanskăi, cea care a pierdut doar patru puncte până să facă 4-0 pe tabelă. Chiar dacă a condus cu 2-0 în decisiv, românca nu a putut menține avantajul și, având 44 de greșeli neforțate în cont, i-a permis polonezei să facă șase din ultimele șapte game-uri ale meciului și să securizeze victoria”.

Simona Halep a părăsit turneul WTA de la Miami după înfrângerea cu Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 2-6, 3-6.

Radwanska are acum 6-5 în meciurile directe cu Halep, Simona ieșind victorioasă în precedenta partidă, în 2016 în sferturi la Cincinnati.

În ciuda acestui eșec, Halep va rămâne lider mondial și după turneul din Florida, deoarece daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, a pierdut în turul secund.

 

Sursa:Digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente