vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportNationalVasile Pop a debutat într-o victorie pentru Luceafărul Oradea

Vasile Pop a debutat într-o victorie pentru Luceafărul Oradea

Fostul golgheter al Olimpiei Satu Mare, Vasile Pop, a debutat sâmbătă,10 martie pentru noua sa echipă, vecinii de la Luceafărul Oradea. Acesta a jucat până în minutul 81, atunci cand a fost schimbat cu Antohi.

Acesta a și avut o ocazie de a marca, în minutul 15 când a reluat cu capul, dar mingea a treut alături. Totuși echipa lui a fost condusă cu scorul de 2 la 0.

Mai întâi în minutul 3 Ionuț Năstăsie centrează dintr-o lovitură liberă de la 25 metri, iar Vasile Buhăescu alt fost jucător al Olimpiei Satu  Mare, aflat cu spatele la poartă, reia cu capul din 10 metri și trimite sub transversară. FC Argeș are un start mai bun de meci.

Acțiune în flancul dreapt, Năstăsie centrează, Balea și Oroș se încurcă unul pe altul, Adrian Balea deviază greșit cu vârful ghetei către propria poartă, Gudea e surprins pe picior greșit și mingea intră în plasă. Golul de desprindere al piteștenilor vine contrar cursului jocului, după minutul 10 gazdele preluând controlul.

În minutul 37 la un duel aerian în mijlocul careului între Ciucă și Vlad Rusu, acesta din urmă acuză o lovitură cu cotul, iar arbitrul e impresionat și acordă prea ușor penalty. Același Vlad Rusu execută lovitura de pedeapsă în stânga, portarul sare în partea opusă și Luceafărul reduce din diferență.

Finalul de meci le-a aparținut în totalitate gazdelor, în minutul 88 Oroș îl angajează în careu pe Vlad Rusu, acesta preia de lângă Ciucă, avansează în colțul careului mic, în dreapta, și șutează la înălțime, pe lângă Grecu, la colțul lung.

Iar în minutul 93  Alexandru Neacșa trimite în careu de pe dreapta și Alexandru Dulca reia cu capul din fața careului în dreapta

lui Grecu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente