vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportInternationalJuventus a pierdut amicalul cu Real Madrid

Juventus a pierdut amicalul cu Real Madrid

Juventus, fără Cristiano Ronaldo, a pierdut amicalul disputat în Statele Unite împotriva fostei echipe a portughezului, Real Madrid, în International Champions Cup. Campioana Europei s-a impus cu 3-1, iar Marco Asensio a fost starul întâlnirii.

 

Intrat la pauză, în locul lui Isco, fostul elev al lui Costel Gâlcă la Espanyol a decis partida cu o dublă reuşită în 10 minute. A marcat pentru 2-1 la două minute de la reluare, după un assist al tânărului brazilian Vinicius Junior, apoi a stabilit scorul final în minutul 56, când a finalizat o acţiune colectivă a madrilenilor.

 

Italienii au deschis scorul în minutul 12, când Dani Carvajal a deviat nefericit în propria poartă o centrare venită de pe partea stângă, dar Real a egalat cu puţin timp înainte de pauză, printr-o execuţie superbă a lui Gareth Bale.

 

A fost prima reuşită stagională a galezului de 29 de ani, în care conducerea madrilenilor şi staff-ul tehnic al echipei îşi pune speranţele pentru a-l înlocui pe Ronaldo, vândut chiar la Juventus în această vară.

 

Asensio a dovedit la rândul său că poate deveni o armă ofensivă importantă pentru formaţia lui Julen Lopetegui, care nu a exclus ca fotbalistul de 22 de ani să fie folosit pe viitor ca fals 9.

„Este o variantă, nu e prima oară când joacă aşa cu mine. Trebuie să căutăm orice resurse în anumite momente, însă important nu e unde joci, ci cum joci”, a declarat noul antrenorul al echipei din capitala Spaniei.

 

Următorul amical al celor de la Real Madrid va fi tot cu echipă din Italia. Miercuri, spaniolii vor întâlni AS Roma, la New Jersey.

 

În schimb, Juventus a încheiat participarea la ICC, astfel că torinezii se vor concentra acum pe startul noii ediţii de Serie A. Campioana Italiei va deschide competiţia, la Verona, contra lui Chievo, pe 18 august, când e aşteptat şi debutul oficial al lui Ronaldo.

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente